Coaching

Paulina_profile_Touchtech_white-001.jpg

Paulina Freiholtz heter jag och jobbar som Success Coach här på Touchtech. Jag tycker att det är spännande att få följa denna digitala utveckling inom fysisk handel men framförallt är det givande att få träffa all härlig butikspersonal. Med en lång bakgrund inom retail som bl.a. Visual Merchandiser på H&M så har jag en naturlig förståelse för personal och kunders perspektiv i butiken.

Jag ser otroliga potential med e-handel i butikerna och önskar själv att Vendo fanns under mina år i butik. Tänk att det nu finns verktyg hos er för att inte bara sälja, utan även erbjuda kunden ett modernt och lätt sätt att ta del av hela sortimentet och produktfakta.

Hur jobbar och tänker Coachen?

Att få uppgiften att coacha butikspersonal är spännande men det är även en viktig del i att skapa ett engagemang för e-handel i butik. En coach kan använda olika tankesätt och metoder för att nå fram men det viktiga är att lyssna in hur situationen ser ut i den personalgrupp man arbetar med.

Som Coach på Touchtech har jag plan och ett upplägg att utgå ifrån men det är ofta personalens frågor och funderingar som styr riktning på agendan. Det viktigaste är att när Coachingen är genomförd så skall gruppen känna gemenskap, nytt driv och förhoppningsvis besitta mer kunskap. För Touchtech är målet med coachningen att skapa en trygghet.

I alla butiker på alla företag finns det olika individer. Vissa är nyfikna och framåt när det gäller det nya medan andra vill veta lite mer och ta sig an det nya i sin egen takt. Här kan jag som coach vara med och stötta och lyssna in. Med erfarenhet från alla typer av kundmöten och andra scenarion som kan tänkas uppkomma i butik kan jag ge förslag och tips på kanske nya sätt att tänka. Under våren har flera av våra kunder startat igång tävlingar och aktiviteter med lysande resultat. Detta och mycket mer är exempel på hur man kan aktivera ett extra driv och öka engagemanget.

För oss är det viktigt att alla ska känna att de får lära känna Vendo och dess fördelar på sitt sätt. Det är just kombinationen av olika människors egenskaper som bygger starka team.

Med detta stöd hoppas vi på Touchtech att ni ska få mer kvalitetstid med kunden och ökad försäljning.

Paulina Freiholtz / Vendo Success Coach

Stenströms i NK, Stockholm

 
PaulinaFreiholtz-001.jpg
 

Paulina Freiholtz

Vendo Success Coach

paulina@touchtech.com
+46 031 757 32 66