Joy.png

Kortbetalning i Vendo ökade JOYs

e-handelsförsäljning i butik med 188%

 
Vi är självklart supernöjda med utvecklingen och det känns som ett viktigt steg i att kunna erbjuda kunden en helhet. Speciellt med tanke på att vi har en del webbunika produkter. Både för butikspersonalen och kunderna är detta ett superbra redskap som underlättar arbetet.
— Emma Paskovski, e-handel och kundklubbsansvarig på JOY
 

 

Tidigare i år lanserade Touchtech en unik produktnyhet som möjliggör kortbetalning av e-handelsbeställningar direkt i butik från Touchtech Vendo-skärm. JOY, som ägs av MQ, var den första butikskedjan att på den svenska marknaden att erbjuda denna möjlighet, vilket har satt fart på försäljning rejält. JOYs e-handelförsäljning i butik har ökat med 188% redan första månaden där kortköpen stod för drygt 70% av alla beställningar från Vendo.

 

Vi får ytterligare en bekräftelse på att kortbetalning i butik är en viktig betalmetod. Det är nästan samma utfall hos JOY som i vår konceptbutik The Fitting Room i höstas där kortköpen uppgick till nästan 80% av alla köp. Kortbetalning i butik inger en trygghet för konsumenten som med funktionerna ”blipp” och Apple Pay är det snabbaste betalsättet i butik.
— Henrik Skagerlind, Growth Manager på Touchtech
Joycard-001.jpg
 

Vi är jättenöjda med kortbetalningen i Vendo. En kombination av enkelhet tillsammans med positiv inställning i butiken har gjort att vi kunnat erbjuda kunderna en ny typ av service. Förutom ökad försäljning av vårt sortiment från e-handeln så har det även bidragit till merförsäljning samt nöjdare kunder eftersom det blir enklare att kunna komplettera outfits med smidiga betalningar och snabba leveranser.
— Lotta, Butikschef i Karlstad på JOY
 

Vill du veta mer?

 
letsgetintouch.png