Våra produkter

Vendo
Touchtech Vendo lanserades 2015 och används främst för att presentera produktinformation såsom kläder, skor, inredningsartiklar och elektronik och möjliggör försäljning av varor som den fysiska butiken inte har i lager. Bolaget lägger idag stort fokus på att utveckla affärer med Touchtech Vendo och ser en stor framtida potential för produkten. Touchtech Vendo säljs som en abonnemangstjänst (Software as a Service) vilket ger återkommande licensintäkter.

Bolaget erbjuder även ett flertal tjänster kopplade till Touchtech Vendo som bland annat berör integration, anpassningar, konfiguration, utbildningar och support. Bolaget har idag kunder till Touchtech Vendo såsom Eton, MQ, Cervera, Elkjøp och Apoteket.

Lima
Touchtech Lima lanserades 2012 och lämpar sig bäst för att presentera information om komplexa och konfigurerbara produkter såsom presentation av olika bilmodeller och tillval i en bilhall. Touchtech Lima säljs som en engångslicens via ett globalt nätverk av återförsäljare, med möjlighet att välja till olika supportavtal. Bolaget har sålt Lima-licenser till bland annat Volvo Cars, Mercedes, Ford och Hyundai.