Modekedjan Joy först ut att lansera kortbetalning i Vendo

 
Joy Kungsgatan Göteborg

Joy Kungsgatan Göteborg

 

Modekedjan JOY som ägs av MQ, har lanserat kortbetalning med Touchtech Vendo för att enkelt genomföra e-handelsbeställningar med flexibla betalmetoder i JOY-butikerna på Kungsgatan 45 i Göteborg och Galleria Duvan i Karlstad.

JOY blir därmed den första butikskedjan att på den svenska marknaden erbjuda sina kunder möjligheten att beställa hem produkter på touchskärmar i butik, där betalningen kan ske med betalkort, Apple Pay och Samsung Pay.

Josefin Larsson, Marknadschef på Joy, kommenterar:

Det har varit en efterlängtad funktion från vår personal i butikerna eftersom vi i Joy-kedjan alltid strävar efter att arbeta sömlöst mellan våra fysiska butiker och vår e-handel för att underlätta för våra kunder och det här är ännu ett steg i det arbetet.”

Deniz Chaban, VD på Touchtech kommenterar:

”Baserat på våra erfarenheter från The Fitting Room där över 85% av köpen genomfördes med kortbetalning i Vendo ser vi stor potential för att öka konvertering i Joys butiker. På detta sättet flyttar kassan ut i butiken och personalen kan mer aktivt jobba med försäljning och service.”

David MarquezPM