Touchtech ingår partneravtal med Visma Digital Commerce

 
TouchtechVisma.jpg
 

Visma Digital Commerce är en fullservicebyrå som sedan 2008 har utvecklat över 350 st e-handelsbutiker på Magento. Med ett team på nära 100 exceptionella talanger erbjuder Visma Digital Commerce tjänster inom e-handel, allt från Full-stackutveckling, UX och design, till marknadsföring och strategi.

Partnerskapet gäller samarbete för Touchtech Vendo. Visma Digital Commerce har som avsikt att integrera Touchtech Vendo med Magento, en av världens mest populära e-handelsplattformar.

Øystein Efterdal, senior e-commerce advisor på Visma Digital Commerce, kommenterar:

”I Visma Digital Commerce er vi opptatt av å levere gode tekniske løsninger som skaper salg. Med Touchtech sine produkter og løsninger tilbyr vi enda flere relevante løsninger til noen av Norges mest spennende merkevarer. Spesielt retail står ovenfor en ekstremt utfordrende tid hvor mange er nødt til å endre seg radikalt. Komplett og sømløs teknologi hvor varehandelen leverer på kundens premisser blir avgjørende.”

Deniz Chaban, VD på Touchtech, kommenterar partnerskapet:

”Med Visma Digital Commerce får vi en strategisk partner på den nordiska marknaden. Det innebär att Touchtech Vendo kan erbjudas som en del i en helhetslösning för Vismas kunder. Dessutom kan en färdig integrationsmodul för Magento öppna upp oanade möjligheter på den internationella marknaden.”

Om Visma Digital Commerce

Visma Digital Commerce är en fullservicebyrå som sedan 2008 har utvecklat över 350 st e-handelsbutiker på Magento. Tillsammans är vi ett team på 95 st exceptionella talanger inom utveckling, design och digital strategi. Vår personal besitter imponerande stor kunskap inom e-handel och flertalet är certifierade av Magento. Vi är en Magento Enterprise Solutions Partner och en Adobe Solutions Partner. Vi erbjuder tjänster inom alla aspekter av ditt företags e-handel, allt från Full-stack utveckling, UX och design, till marknadsföring och strategi.

David Marquez