Touchtech ingår partneravtal med Wetail AB

 
Toucthech_Wetail.jpg
 

Wetail är en fullservice e-handelsbyrå som bygger e-handelslösningar och omni-kanalslösningar på WooCommerce samt integrationer till hela WooCommerce-marknaden. Wetails integrationer används av nästan 1000 e-handesbutiker.

Partneravtalet gäller samarbete om Touchtech Vendo. Wetail har utvecklat ett WooCommerce plugin för Touchtech Vendo som beskrivs här (https://wetail.se/plugins/).

Pierre Wiberg, VD på Wetail, kommenterar:

”Som en e-handelsleverantör ser vi en möjlighet för våra klienter att tillgodose sina kunder med en cutting edge teknologi för en optimal omni-kanalslösning. Tillsammans med Touchtech ökar handlarna både sin servicenivå och tillgänglighet till sina kunder. Vårt samarbete med Touchtech har verkligen fungerat bra allt eftersom Touchtech vidareutvecklat sin tjänst och vi har vidare utvecklat integrationen. Vi ser fram emot många fler kundcase att driva tillsammans”

Deniz Chaban, VD på Touchtech, kommenterar partnerskapet:

”Vi har under en längre tid samarbetat med Wetail för att göra det enkelt för alla handlare med WooCommerce att erbjuda sitt fulla sortiment via Touchtech Vendo i sina butiker. Vi har sedan tidigare samarbetat i samband med The Fitting Room och har Wacay som gemensam kund. Nu ser vi fram emot att lansera Vendo för smyckebolaget Artisanis som ska använda Wetails WooCommerce-plugin.”

David Marquez