Touchtech ingår partneravtal med Avensia AB

 
Avensia.jpg
 

Avensia är ett ledande företag inom digital handel, som hjälper B2C och B2B-kunder att förverkliga sina ambitioner. Avensias uppdrag är att ge maximalt värde till sina kunder; att leverera innovativa och banbrytande digitala lösningar och genom att vara en långsiktig partner.

Kristian Hagset, VP Business Development på Avensia, kommenterar:

”En framtidssäkrad kundupplevelse bygger på ett enhetligt bemötande oberoende av kanal, så kallad omnikanal. Att bygga ihop den fysiska upplevelsen med den digitala är då avgörande. Digitala skärmar där fullständigt produktutbud exponeras och stödjer konsumenten i sin köpresa bidrar till detta. Touchtech är en av få lösningar på marknaden idag som ger konkreta resultat och som erbjuder en låg tröskel för våra kunder att snabbt realisera värde. Vi har redan genom flera kundprojekt sett en kort väg från idé till färdig lösning i butik.”

Deniz Chaban, VD på Touchtech, kommenterar partnerskapet:

”Vi har sedan projektet med Coop i Norge haft ett nära samarbete med Avensia. Den integration som Avensia utvecklade kunde senare också tillämpas för Stenströms som lanserades Touchtech Vendo i fem brand stores. I samband med ingåendet av detta officiella partneravtal ser vi fram emot att samarbeta mer strategiskt så att Vendo blir en naturlig del av Avensias omnikanalserbjudande mot alla deras retail-kunder.”

Om Avensia

Avensia är ett ledande företag inom digital handel, som hjälper B2C och B2B-kunder att förverkliga sina ambitioner. Vårt uppdrag är att ge maximalt värde till våra kunder; att leverera innovativa och banbrytande digitala lösningar och genom att vara en långsiktig partner. Med en kombination av strategisk rådgivning och prisbelönta e-handelslösningar ger vi våra kunder förutsättningarna att bli bäst. På den globala marknaden är bolaget aktivt genom produkterbjudandet Avensia
Storefront. Företaget har sitt huvudkontor i Lund och finns även i Stockholm, Helsingborg, Göteborg, Köpenhamn, Oslo, Chicago och Cebu. Avensia AB är noterat på First North Premier under namnet AVEN. Läs mer på www.avensia.com

David Marquez