Touchtech tecknar avtal med Jascha Stockholm

 
Jascha01.jpg

Modemärket Jascha Stockholm lanserar Vendo i två av deras butiker i Stockholm. Butikerna på MOOD och Götgatan blir först ut med ambition om att i framtiden addera Touchtech Vendo i shop-in-shops, franschisebutiker och showrooms. Avtalet är värt drygt 370 000 SEK och sträcker sig över 36 månader.

Jascha Stockholm blir där med den första kunden med den globala e-handelsplattformen Shopify och möjliggör för Touchtech att kunna erbjuda Vendo till potentiella kunder med Shopify-plattformen. I avtalet ingår även Touchtechs nyligen lanserade betalfunktion med fysisk kortterminal.

Jonas Melin, VD på Jascha Stockholm, kommenterar:

”Vi väljer Vendo/Touchtech eftersom vi upplever att Touchtech kommit längst inom detta område. Vi har länge velat flytta in vår webbshop till våra fysiska butiker och undersökt flertalet alternativ. Touchtechs lösning känns som den bästa och era referenskunder ETON/MQ/Sneaky Steave underlättar i valet. Framförallt Eton är en stor inspiration för oss då de kommit väldigt långt med uppdateringen av sitt butikskoncept.

Målsättningen med projektet är att öka försäljningen i de egna butikerna med 15-20% och kunna erbjuda en bättre service till våra kunder.”

Deniz Chaban, VD på Touchtech kommenterar:

”Det är glädjande att Jascha Stockholm väljer Touchtech Vendo för att förena sin ehandel med sina fysiska butiker. Efter en nyligen turbulent period för bolaget under den rådande digitaliseringen av retail tar Jascha Stockholm nya tag och vi ser fram emot att vara med på deras fortsatta omställningsarbete med att skapa lönsam affärsmodell som även håller utanför deras egna butiker. ”

Om Jascha Stockholm

Jascha Stockholm är ett klädesmärke som levererar högkvalitativa, lekfulla, samtida och personliga klädesplagg och grundades 2001 av Jascha Trygg som idag driver bolaget tillsammans med sina bröder Jonas & Marc. Jascha Stockholm levererar uttrycksfulla kläder för den nyfikna och produceras med stolthet från noga utvalda och högkvalitativa material i Europa med mål om hållbarhet och slitstarka produkter som blir personliga favoriter.

 
David Marquez