Ny styrelseledamot förstärker Touchtechs styrelse

 
Simon Saneback.jpg
 

Sïmon Saneback föreslås som ny styrelseledamot i Touchtech AB för inval vid årsstämman den 18 juni 2019.

Sïmon Saneback är en prisbelönt serieentreprenör och en välkänd e-handelsprofil som startade sitt första bolag vid 16 årsåldern. Sïmon har arbetat inom retail och onlineindustrin under hela sin karriär och är idag medgrundare till innovationsgruppen Wellstreet som bland annat investerar i unga teknikföretag. Utöver detta sitter han i styrelserna för Qleara, Viddget, Textual och Wetail för att nämna några. Sïmon har tidigare varit en del av Advisory Board för bland annat Klarna, PostNord, Posten Norge (Bring), OKQ8 och Hemtex.

 Sïmon Saneback, kommenterar:

”Jag har följt Touchtech under de senaste fyra åren och är imponerad över den resa som företaget har gjort. Många handlare kämpar idag med lönsamhetsutmaningar, krympande marginaler och en allt större kapitalbindning. Samtidigt ser vi tydliga förändringar inom detaljhandeln och att behovet av att integrera den fysiska och digitala handeln är en överlevnadsfråga. I jämförelse med de globala aktörerna, har Touchtech några års försprång i att erbjuda konsumenter en inspirerande och interaktiv köpupplevelse, samt hjälpa varumärken med att skapa digitala och moderna butikskoncept. Jag ser fram emot att jobba nära företagets ledning och hjälpa Touchtech att expandera till nya marknader, där behovet är ännu större.”

Gösta Blomqvist, styrelseordförande på Touchtech, kommenterar:

”För Touchtech innebär det att bolaget tillförs erfarenhet och förståelse av den pågående digitaliseringsomställningen inom retail, brett nätverk inom retail-branchen i och utanför Sverige. Vi ser fram emot att jobba med Sïmon Saneback i Touchtechs fortsatta tillväxtsresa.”

David MarquezPM