Videointervju om samarbetet med pop-up-varuhuset Beyond Us

Petra och Frida från Voii Studios presenterar Beyond Us som är ett 1000 kvm nytänkande pop-up-varuhuskoncept inom fashion, teknik, livsstil och inredning med upplevelsen i fokus på Södra Vallgatan 5 i Malmö. Tillsammans med Paulina, Success Coach på Touchtech, samtalar man om styrkan av att samla olika varumärken på samma fysiska plattform.

Varumärken, oavsett om man är en stor gigant eller en liten nyetablerad entreprenör, kommer att kunna hyra in sig upp till tre månader för exponering och försäljning av varor där personal, marknadsföring, affärsutveckling och high-end service kommer ingå.

I butikslokalen kommer det också att finnas café, showroom, olika mötesplatser, yoga-studio, möjlighet till eventarrangemang och ett tjänsteutbud med bland annat paketutlämning, allt i en föränderlig mix.

Frida Roos, initiativtagare på Beyond Us, kommenterar:

”Med Touchtech Vendo som en del av vårt erbjudande kan vi skapa ett lönsamt och inspirerande samspel mellan varumärken och kunder där personalen kan presentera och sälja från varumärkets hela e-handelsutbud. ”

Mer information om Beyond Us finnes på: https://www.beyondus.se/

För ytterligare information, vänligen kontakta

Deniz Chaban, VD
deniz@touchtech.com

David MarquezPM