Touchtech tecknar ett globalt ramavtal med Bestseller

JackandJones.jpg

Touchtech har tecknat ett globalt ramavtal med Bestseller, ett av världens största modebolag, som avser att tillgängliggöra det fulla produktutbudet i butik med hjälp av Touchtech Vendo. I ett första steg avser BESTSELLER att rulla ut minst 100 installationer med Touchtech Vendo per sista januari 2020 för JACK & JONES.

BESTSELLER har utvärderat Touchtech Vendo sedan oktober 2018 i två danska JACK & JONES-butiker och sedan dess kontinuerligt ökat till fler butiker på marknader i Europa. Ramavtalet kommer möjliggöra för BESTSELLER att på koncernnivå erbjuda Touchtech Vendo till fler varumärken, vilket inkluderar bl.a. JACK & JONES, VERO MODA, ONLY, PIECES, VILA, Y.A.S och SELECTED FEMME fördelat på 2700 butiker på över 38 marknader runtom i världen. 

Deniz Chaban, VD på Touchtech, kommenterar samarbetet:

”Vi är väldigt stolta och glada för förtroendet från Bestseller över att få vara med i deras fortsatta satsning för att digitalisera sin retail-verksamhet. Vi avser att vara en långsiktig samarbetspartner till Bestseller för att vidareutveckla både befintliga lösningar och tillsammans hitta nya möjligheter.”

Dessutom ansvarar Bestsellers interna team för hårdvarulösningen och utvecklingen av integrationen med Touchtech Vendo. Detta är en mycket bra indikation på att Touchtech Vendo är en skalbar lösning då inga resurser från Touchtech behöver involveras för att Bestseller ska kunna rulla ut Vendo i sitt butiksnät.

David MarquezPM